Yetimoğlu: Gülpınar 3 Şubatta Urfa'da olacak

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Kasım Gülpınar'ın 3 Şubat 2024 tarihinde Urfa'ya geleceğini ifade etti.

Yetimoğlu: Gülpınar 3 Şubatta Urfa'da olacak
29 Ocak 2024 - 11:19
AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve AK Parti MKYK Üyesi M. Kasım Gülpınar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu.

GAPGündemi'ne açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Gülpınar'ın seçim çalışmalarına başlamak için 3 Şubat tarihinde Şanlıurfa'ya geleceğini ifade etti.

Yetimoğlu, "Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız M. Kasım Gülpınar, Ankara'daki bütün işlemlerini tamamladıktan sonra 3 Şubat 2024 Cumartesi günü Şanlıurfa'ya gelecek. Bununla ilgili bütün resmi kurumlara gerekli başvurularımızı yaptık. Sayın Gülpınar, geldikten sonra tamamıyla seçimi adapte olacağız ve seçim çalışmalarımızı başlatacağız. Bu şekilde vatandaşın karşısına çıkacağız. Sayın Gülpınar havaalanında bir karşılama töreni istemedi. Bundan dolayı bir karşılama töreni yapmayacağız. Sayın Gülpınar, Şanlıurfa'da henüz tam olarak nerede düzenleneceği netleşmeyen bir alanda miting havasında halkımızın karşısına çıkacak." dedi.

"Urfa'da herhangi bir parti ile işbirliğimiz yok"

Yetimoğlu, "Gündeme takip edenler bilirler. AK Parti ve Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara ve İzmir'de işbirliği için çalışıyor. Türkiye'de birlikte hareket edilmesi istenilen bu 3 il var. Şanlıurfa ile ilgili bir çalışma yok. Türkiye'nin 78 ilinde işbirliği ile ilgili bir çalışma yok. Şanlıurfa'da da herhangi bir parti ile işbirliğimiz yok. Genel Merkezimizin direktifleri ile çalışırız. Herhangi bir parti ile işbirliği yapma ya da pazarlık yapma durumumuz mümkün değil ve olamaz. Bizim burada görüştüğümüz bir parti yok. Toplumun tüm kesimlerinden Yeniden Refah Partisi'ne oy geleceğini biliyoruz. 

GAPGündemi

Bu haber 672 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti