Yetimoğlu: Kazanan Gülpınar'la Urfa olacak

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın M. Kasım Gülpınar olduğunu belirterek, büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerini kazanacaklarını savundu.

Yetimoğlu: Kazanan Gülpınar'la Urfa olacak
23 Ocak 2024 - 18:51
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayının M. Kasım Gülpınar olduğunu açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, basın açıklaması düzenledi. Seçim sürecini yaşadıklarını belirten Yetimoğlu, "Malumunuz bir süreç yaşıyoruz. Bu süreç içerisinde Yeniden Refah Partisi'nin yerini alabilmesi için varımızı ve yokumuzu ortaya koyduk.

En iyisini nasıl yapabiliriz? Kiminle yola çıkabiliriz? Kimlerle sahaya çıkabiliriz? Diye toplumda karşılıklı olan adaylarla ilgili var gücümüzle bir çalışma yürütüyoruz. Aday adayları ile ilgili birçok isim üzerinde çalışmalarımız oldu. Basında yazılanların ve çizilenlerin birçoğu görüştüğümüz insanlardı. Gelinen noktada ise Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihine gerçek manada damga vurmuş, yıllarca bakanlık, meclis başkanlığı yapmış bir babanın oğlu olan, 4 dönem AK Parti'de milletvekilliği, Cumhurbaşkanı Danışmanlığı ve AK Parti MKYK üyeliği yapmış, toplumda karşılığı olan, sadece Şanlıurfa'da değil, Türkiye'nin saygı duyduğu bir şahsiyetle yola devam kararı aldık. Bu isim Mehmet Kasım Gülpınar'dır." ifadelerini kullandı.

"Urfa'nın kaderini değiştireceğiz"

Yetimoğlu, "20 gün önce bazı arkadaşlara böyle bir isim üzerinde çalışmalar yaptığımızı söyledik. 'Böyle bir şey olabilir mi diyerek' tepki gösterdiler. Biz Milli Görüşçü'yüz. Daha önce 1994'te yaptığımız gibi ikinci kırk yılda da Milli Görüş'ün Şanlıurfa'da yeniden şahlanışını başlatmak için çaba sarf ediyoruz. Asla yorulmayız. İnandığımız ve benimsediğimiz ve topluma mal olmuş insanları bu çatı altında toplamak için tüm gücümüzle çalıştık. Allah'u Teâla bize yardımcı oldu. Sayın milletvekili de bize gerekli kolaylığı sağladı. Bizde bu ismi Sayın Genel Başkanı'mıza bildirdik. Daha sonra Genel Merkez nezdinde görüşmeler devam etti. An itibarıyla Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kasım Gülpınar'dır. Bu tercihimiz sadece teşkilatımız içerisinde değil, tüm kamuoyunda çok ciddi derecede yankı uyandırmış ve herkes tarafından takdir edilmiştir. Yeniden Refah Partisi çatısı altında seçimlere gireceğiz ve Urfa'nın kaderini değiştireceğiz." şeklinde konuştu.

"Şanlıurfa kazanacak"

Yetimoğlu, "Gerçek anlamda baktığımız zaman ülkenin gidişatı iyi değil ve ülke iyi yönetilmiyor. Toplumun bütün kesimleri sıkıntılar içerisinde. Buna 'dur' diyebilmemiz için genel başkanımızın dediği gibi önce yerelde iktidar, daha sonra da 2028 yılında ise genelde iktidar olmaya çaba sarf edeceğiz. Bu atılmış olan ilk adımdır. Bundan sonra daha doğru adımlar atarak Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde doğru adaylarla, doğru şahsiyetlerle toplumumuzun ve seçmenimizin karşısına çıkacağız. Bu süreç kolay olmayacak. Üstümüze gelebilirler. Biz sadece ve sadece kendi işimize bakacağız. Kimin ne yaptığı ve ne söylediği asla bizi bağlamaz. Kimseyle polemiğe girmeyeceğiz. Kendi işimize bakacağız. Şanlıurfa'da Allah'ın izniyle başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçede de zaferle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Halk bunu bekliyor. Şanlıurfa kazanacak." dedi.

GAPGündemi
Bu haber 736 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti