Adıyaman Belediyespor'dan Siverek halkına minnettarlık örneği

Siverek Belediyespor'un konuğu olan Adıyaman Belediyespor maça "Zor gün dostu Siverek halkına minnettarız" pankartı ile çıktı.

Adıyaman Belediyespor'dan Siverek halkına minnettarlık örneği
10 Aralık 2023 - 18:48
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) mücadele veren Adıyaman Belediyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda Siverek Belediyespor ile karşılaştı.

Adıyaman Belediyespor, "Zor gün dostu Siverek halkına minnettarız" pankartı ile sahaya çıktı.

Büyük bir minnettarlık örneği gösteren Adıyaman Belediyesporlu futbolcuları, Siverek Belediyespor taraftarları ayakta alkışladı.

6 Şubat 2023 tarihinde "Asrın Feaketi" olarak adlandırılan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Adıyaman'da, büyük bir yıkım yaşanmıştı.

"Adıyaman Belediyespor'dan Siverek halkına teşekkür"

Siverek halkı, Adıyaman'da yaşanan depremin ardından tüm imkanları ile Adıyaman için seferber olmuş, yüzlerce araçla Adıyaman'a giderek hem Adıyaman'daki arama kurtarma çalışmalarına katılmış hem de imkanları ölçüsünde Adıyaman halkına gıda, battaniye, çadır vb. yardımlarda bulunmuştu.

Adıyaman Belediyesporlu futbolcular, büyük bir minnettarlık örneği göstererek açtıkları pankart ile Siverek halkının zor gündeki dostluğunu unutmadığını gösterdi.

Başkan Çakmak:Güzel bir vefa ve sportmenlik örneğine şahit olduk

Sosyal medya hesabından maç sonrası paylaşımda bulunan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, "Bugün oynanan Siverek Belediyespor ve Adıyaman Belediyespor müsabakasında güzel bir vefa ve sportmenlik örneğine şahit olduk. Kardeş şehirimiz olan Adıyaman Belediyespor’a teşekkür ediyorum. Bizlere bu galibiyet sevincini yaşatan takımımızı tebrik ediyorum.#VefaşehriSiverek" ifadelerini kullandı.

Siverek Belediyespor karşılaşmayı son dakikalar da üst üste attığı gollerle 2-0 kazandı.

www.siverekgenclik.com

 



Bu haber 737 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım