AK PARTİ ÇIKRIK KÖYÜ'NDE MİTİNG DÜZENLEDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çıkrık Köyü'nde düzenlenen mitinge katıldı.

AK PARTİ ÇIKRIK KÖYÜ'NDE MİTİNG DÜZENLEDİ
13 Mart 2014 - 19:26





Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı tarafından, yaklaşan yerel seçimler kapsamında ilçeye 50 kilometre uzaklıkta bulunan Çıkrık köyünde miting düzenlendi. Mitinge Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Ak Parti il ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Karacadağ bölgesinde bulunan köy sakinleri ve partililer katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik , "Bize başbakanımız politikacılığı değil, siyaseti öğretti.Gideceksiniz, kapıya gideceksiniz diyor. Vatandaşın derdiyle dertleneceksiniz. Vatandaşın yaşadığı sıkıntıyı yaşayacaksınız diyor. Biz geldik, kapı kapı gezdik. Tabi ki 1200 köye gidemedik. Ama burada köylerin birçoğuna uğrama imkanımız oldu. Gelirken daha önceki seçimde, Çavuşlu köyünde su yok dediler. Gittik ki hanım kardeşlerimiz eşeklerle su taşıyorlar. Yani bunu görmek gerekiyor. Anakara'dan bunu sana söylemeleri önemli değil, Urfa'ya gelip otelde kalıp 'Çavuşlu köyünde su yokmuş' demek ayrı bir şey. Ama gelip görmek ayrı bir şey. Çıkrık köyüne geleceksin, okulun olmadığını göreceksin. Yolun olmadığını göreceksin. Allah'a hamd ediyoruz siyasetçi olarak kapı kapı Şanlıurfa'da her kardeşimize uğrama, her köye uğrama gayreti ile koştuk, gittik, geldik. Yerinde tespit ettik ve yerli yerinde sizin vergilerinizle oluşan kaynağı adil, doğru ve hak eden yere kullanma konusunda büyük bir gayret gösterdik. Hizmet için laf üretenlere değil, hizmet yürütenlere 30 Martta oy vermenizi istiyorum. Sayın Başbakana destek vermenizi istiyoruz. Çünkü Türkiye'deki barışın sigortası, kalkınmanın sigortası, gelişmenin sigortası, yani şu ülkede yaşanan sıkıntıları biliyorsunuz. 30 yıldır ne çileler çektik. Ama Allah'a şükür bir yıla aşkın zamandır huzur var, bereket var, sükunet var. Şimdi bu durumu dikkate alarak bu ülkede kardeşlik hukukunun gelişmesi, 76 milyonun kardeşliğinin pekişmesi konusunda tek güvence diyebileceğimiz sayın başbakana topçu meydanında çok büyük destek verdiniz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik, yaptığı konuşmanın ardından Siverek ilçesine dönerek esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Şanlıurfa'ya döndü.


















Bu haber 4713 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi