GÜLPINAR,"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"

Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı tarafından Çıkrık Köyü'nde düzenlenen mitingte konuşan Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyledi.

GÜLPINAR,"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"
13 Mart 2014 - 19:48





Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı tarafından Çıkrık Köyü'nde düzenlenen mitingte konuşan Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, yaptıkları hizmetlere değinerek, "2011 seçimlerinden önce sayın bakanımız cumhuriyet tarihinde ilk defa bu köye geldiği zaman sizler hizmetin olmadığından yakındınız. Şikâyet ettiniz, son derecede haklıydınız. Maalesef bazı dönemlerde hizmet bilinçli olarak aksatıldı. Gidin dediler oyu kime verdiyseniz hizmeti ondan isteyin dediler. Ama biz ne dedik 2011’de, Sayın bakanımızla birlikte hükümetimizle beraber inşallah hiçbir hizmeti bu bölgeden esirgemeyeceğiz.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Konuşmasının devamında Çıkrık Köyü'ndeki hizmetlerine değinen Gülpınar, "Hizmeti öncelikle bu bölgeye aktaracağız, dedik. Yaklaşık 3 sene sonra karşınıza çıkıyoruz her şeyimiz dört dörtlük mü? Ama yaptıklarımızı da vicdan sahibi insanlar merhamet sahibi insanlar bugün göz önüne getirsinler. Bakın yolumuz nasıldı, geçen geldiğimizde. Bugün buraya 10 dakikada ulaştı sayın bakanımız. Bugün okulumuz yapılmış bu köyde. Bugün aile sağlığı merkezimiz eczanesi ile beraber açılmış bu köyde ve daha birçok hizmetler, kanalizasyonlar yapılacak bundan sonra çok daha güzel hizmetler yapılacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

3 sene gece gündüz durmadan çalıştıklarına değinen Gülpınar, " Biz ağustos böceği değiliz. Bazıları itham etti. Kendi bölgesine çalışıyor dedi. Başka yere bakmıyor dedi. Başka yere hizmet götürmüyor dedi. Ben bundan gocunmam. Ben bundan gurur duyarım. Ama bu bir yalandır. Bu bir aldatmacadır. Biz Karacadağ’dan, Katine’ye kadar Modan’dan, Keruk’e kadar batıdan doğuya, kuzeyden güneye kadar her yere hizmet götürdük, Allah’ın izniyle. Ama şunu da kimse inkâr etmesin ki en fazla bu bölge mahrum bırakıldı. En fazla bu bölge ihmal edildi. Tabiî ki biz önceliği buraya verecektik. Buna kim ne derse desin hiç umurumuzda değil dedi."

Haber: Bahattin Yolaçan


Bu haber 3646 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış