AK Parti Siverek ilçe yönetimi düştü

AK Parti Siverek ilçe başkanı Nedim Lale, görevinden istifa etmediğini, yaşanılan istifalardan dolayı tüzük gereği görevi bırakmak zorunda kaldığını ifade etti

AK Parti Siverek ilçe yönetimi düştü
04 Şubat 2024 - 23:18
 
AK Parti Siverek İlçe Yönetiminin %51'i istifa ettiğinden dolayı mevcut ilçe yönetimi düştü.

Bundan dolayı mevcut AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, başkanlığının bir fonksiyonu kalmadığından dolayı görevini yeni yönetime bıraktı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Lale, "Tüzük gereği yönetimin %51'den fazlasının istifası sonucu yönetimimin düşürülmesinden dolayı başkanlığım düşmüştür istifam söz konusu değildir. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımın izindeyim ve her zaman AK Part'nin bir neferiyim." dedi.

Yeni Yönetimin en kısa zamanda belirlenmesi bekleniyor. Yeni yönetim için Ali Murat Bucak'a yakın bir isim düşünülüyor.

AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale’den istifa etti iddialarına yanıt 

İstifa ettiği yönündeki iddialar üzerine kendisine ulaşarak bilgi aldığımız AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale’nin söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 11 yıldır AK Parti’nin bir neferi olarak yönetimde olan biriyim. 6 yıldır da AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Geçtiğimiz günlerde partimizde gerçekleşen istifaların ardından partimizin tüzüğü gereği yönetimin % 51’den fazlasının istifası sonucu yönetim düşmüştür. Hal böyle olunca da başkanlığım düşmüştür. Sosyal medya da şahsımın istifa ettiği ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Her zaman partimizin bir neferi ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK davamızın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Allah nasip etti 6 yıldır ilçe başkanı olarak hizmet ettim, bundan sonra da partimizin bizlere uygun gördüğü şekilde de milletimize hizmet etmeye devam edeceğim." dedi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 1068 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti