Siverek Belediyespor 3- 1 Aktoprak Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta mücadele veren Siverek Belediyespor sezonun ikinci devresinin ilk maçında Gaziantep temsilcisi Aktoprak Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Siverek Belediyespor 3- 1 Aktoprak Belediyespor
04 Şubat 2024 - 14:01
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta mücadele veren Siverek Belediyespor, 2023-2024 sezonun ikinci devresinin ilk maçında kendi evinde Gaziantep temsilcisi Aktoprak Belediyespor ile karşılaştı.

Siverek Firkan Tüysüz Stadı’ndan oynanacak maç saat 14.00’te başladı.



Maçtan Notlar

Firkan Tüysüz Stadyumu’nda saat 14.00’de Aktoprak Spor ile karşılaşan Siverek Belediyespor, maçın 12. Dakikasında İbrahim Yıldırım’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 20. Dakikasında rakip takımın golüne engel olamayan Kırmızı-Siyahlı ekip, soyunma odasında 1-1’lik beraberlikle gitti.

2. yarıya atak bir futbol ile başlayan Siverek ekibi, gol fırsatlarını değerlendiremedi. Ataklarına devam eden Siverek Belediyespor, dakika 75’de Mert Gün’ün golü ile 2-1 öne geçti.

Bulduğu pozisyonlarla sık sık Aktoprak kalesini yoklayan Kırmızı-Siyahlılar, Sinan Kızılay’ın 81. Dakikadaki golü ile 3-1 öne geçti.

Karşılaşmadan başka gol çıkmayınca Siverek Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuca göre;

Siverek Belediyespor, oynadığı 14 maçta, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 30 puanla grupta 4. sıradaki yerini korudu.

Sezonun ikinci devresi 12 Mayıs tarihinde yapılacak maçlarla sona erecek.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 2653 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti