Başkan Çakmak'tan Berat Kandili mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çakmak'tan Berat Kandili mesajı
17 Mart 2022 - 13:16
Berat Gecesi'nin her insan için hesaplaşma dönemi olduğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, "Her yıl hesaplaşma dönemi olan bu rahmet gecesinde, yaratılma amacımızın farkına vararak hayatımıza yeniden düzen verme fırsatı buluyoruz. Berat gecesinin mutlak sahibi Yüce Rabbimizdir ancak unutmamamız gereken en önemli husus ise insanın kurtuluşu kısmen kendi elindedir. Bizleri bu mağfiret gecesine eriştiren Allah’a şükürler olsun. Gelmesiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret ve arınma gecesinin tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Berat Kandili’nin gelmesiyle mübarek Ramazan ayına bir adım daha yaklaşıldığını dile getiren Çakmak, "Böylesine feyizli ve bereketli gecelerde büyüklerimizin hayır dualarını alıp çevremizle insani ilişkilerimizi biraz daha güçlendirelim. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam aleminin ve ülkemizin, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimin Berat Kandili mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

 
Bu haber 443 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması