Başkan Mehmet Kuş: Bizler hizmet için birer aracıyız

Şanlıurfa’da merkez, kırsal ayrımı yapmadan ilçenin dört bir yanına hizmet ulaştıran ve kalıcı eserlere imza atan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un sözünü verdiği bir yatırım daha dualarla hizmete sunuldu.

Başkan Mehmet Kuş: Bizler hizmet için birer aracıyız
09 Mayıs 2023 - 16:01

Eyyübiye Belediyesi tarafından Orta Hamedan Kırsal Mahallesi’ne bağlı Dikme yerleşiminde yaptırılan çok amaçlı salon, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları A. Emin Önen ve İlhami Günbeği, muhtarlar ile mahalle sakinlerinin katıldığı törenle açıldı.

Başkan Kuş: Onlarca Çok Amaçlı Salon Hizmete Sunulacak

Bölge sakinlerinin taziye, düğün, nişan gibi tüm sosyal ve kültürel etkinliklerinde kullanabilecekleri salonun hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Başkan Kuş, burada yaptığı konuşmada; seçimlerden önce verdikleri hizmet sözlerini birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Belediye yatırımlarını nüfus yoğunluğu ve ihtiyaçlar dikkate alınarak, ilçenin tamamına eşit şekilde yaptıklarını anımsatan Başkan Mehmet Kuş, burada hizmete sunulan çok amaçlı salon gibi daha onlarcasının yapımının devam ettiğini ve çok kısa sürede tamamının halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

 AK Parti belediyeciliğinin, hizmet belediyeciliği olduğunu kaydeden Başkan Kuş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı bu hizmetler de gelmezdi. Bizler birer aracıyız” diyerek, seçim sürecini değerlendirdi. Başkan Kuş, “Şimdiye kadar birçok seçim geçirdik. Birçok seçimde de bu seçim çok önemli demiştik. Ancak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’yi kurduğu zaman 2023’ü işaret etmişti. 2023 seçimleri her bakımdan ülkemiz ve milletimiz için çok önemli” diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye bölge seçmeninin tam destek vereceğinden emin olduğunu dile getirdi.

Önen: AK Parti’ye Olan Güven Artarak Devam Edecek

Bölgeye yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Mehmet Kuş’a, İlhami Günbeği’ye, mahalle muhtarlarına teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Emin Önen de, hizmete sunulan çok amaçlı salonun hayırlı olmasını diledi.

Siyasette sözünün eri olmanın önemli olduğunu belirten Önen, “Sözünün eri olunduğu, güven duygusu geliştiği zaman, siyasete olan güven arttıkça vatandaşımızın da bugüne kadar olduğu gibi, 21 yıldır AK Parti’ye olan güveni artarak devam edecektir. Önümüzdeki seçimlerde de halkımızın bu güvenini sandıklara yansıtarak, iradesini ortaya koyacağından hiç şüphem yoktur” dedi.

Günbeği: Önemli Olan Siyasette Temiz Kalabilmek

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı iken istifa ederek AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili adayı olan İlhami Günbeği ise, milletvekili adayı A. Emin Önen ile birlikte yıllardır yol yürüdüklerini, bundan sonra da yürüyeceklerini ifade ederek,  “Başkanım Mehmet Kuş, az önce konuşurken ilk seçildiği günden bu yana olan zaman dilimi gözümün önüne geldi. Önemli olan siyasette temiz kalabilmektir. Elhamdülillah Sayın Vekilim Emin Önen de Başkanım Mehmet Kuş da bu vasıfların daha çok üstündedirler” dedi.

Seçim bürosunun açılışına katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Günbeği, seçimlerle ilgili olarak “Sizlerin kararınızı vermiş olduğunuzu ben biliyorum, sürekli görüşüyoruz. AK Parti demek hizmet demektir. Bunun en güzel örneğini de burada görüyoruz. Ben de bu bölgenin çocuğuyum, buraya gelmek için şose bir yoldan başka yol yoktu. Şimdi ise 4-5 köyden asfalt yollardan geçerek buraya geldik. Bu, AK Parti’nin farkıdır. Aynı zamanda burası gibi tesislerin olması da ayrı bir güzelliktir. Allah’ın izniyle vereceğiniz destekle hizmetler devam edecek” diyerek, desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Bu haber 431 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü