BAYLAN SALDIRIYA UĞRAYAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Hüda-Par Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan, Diyarbakır’da ailesi ile birlikte hastaneden dönerken saldırıya uğrayan Siverek İkra-Der Başkanı Mühiddin Akay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BAYLAN SALDIRIYA UĞRAYAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ
19 Mart 2014 - 09:03

ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan, Diyarbakır’da, PKK yandaşı olduğu iddia edilen kişilerin taşlı saldırısı sonucu aracı zarar gören Siverek İkra-Der Başkanı Mühiddin Akay’ı evinde ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden, Diyarbakır TIP fakültesine giden Akay ailesi, hastane dönüşünde, Fiskaya mevkiinden PKK yandaşlarının taşlı saldırısına uğramış, saldırı sonucunda araçta maddi hasar meydana gelmişti. Konu hakkında bilgi veren Akay, “ Sabah saat 10.00 civarlarında, Dicle Üniversitesi Emar(MR) bölümünde olan randevumuzdan dolayı eşim ve kız çocuğum ile birlikte özel aracımla Diyarbakır’a geldim. Eşimin çekilen Emarının ardından aracımla Hüda-Par tarafından düzenlenen “Şeyh Said Kıyamından Roboski`ye Mazlum Müslüman Kürtler” mitingine giderken, Fiskaya mevkiinde PKK’li olduğu iddia edilen grup tarafından aracıma taşlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda içerisinde eşim ve kız çocuğumun bulunduğu aracımda maddi hasar meydana geldi. Olayın yaşandığı yer ile polis noktası arasında 200 metre mesafe bulunuyordu. Polisin gözleri önünde aracımıza saldırdılar. Polisler bu olayı izlemelerine rağmen olaya müdahale etmediler” dedi

Bu tür olayların hiç kimseye faydasının olmayacağını söyleyen Akay, “ Bölge halkının huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yoktur. Bölgede bu tür olayları çıkaranlar bölge halkı tarafından iyi bilinmektedir. Yalnız Üstad’ın dediği gibi “Gayri Meşru Tarik Zıddı Maksuda Gider”, bölge halkı bölgede huzur istiyor, birilerinin yönlendirmesi ile bu çirkin saldırıları yapanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu tür olayları yapanları Allah’a havale ediyoruz” dedi

Hüda-Par Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan ise Akay’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Kendisinden başka hiçbir yapıya tahammül edemeyenler, kendisinden farklı düşünen bölge insanına saldırmaya devam ediyor. Yapılan saldırılar, birilerinin işgal ettikleri koltukları kaybetme korkusundan kaynaklanıyor. Yalnız bu saldırıları yapanlar bilsinler ki, korkunun ecele faydası yoktur. Bugüne kadar bölgede mütedeyyin yapılara ve kişilere karşı yapılan saldırıları halkımız müşahede ediyor. Bu saldırılara en güzel cevabı ise halkımızın en kısa sürede verecektir” dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3947 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...