ENGELLİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin katıldığı “ Engelliler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” başladı.

ENGELLİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
08 Haziran 2013 - 10:16






Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin katıldığı “ Engelliler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” başladı. Engellilerin oynadığı maçta heyecanlı dakikalar yaşandı. İlçede bulunan 4 Rehabilitasyon merkezi arasında 5 hafta puan üzerinden oynanacak maçlarda, ilk olarak Şefkat Rehabilitasyon merkezi ile İlgim Rehabilitasyon merkezi karşı karşıya geldi.  Özel Şefkat Rehabilitasyon merkezi maçı 6-0 kazandı.2’ci maçta ise Zambak Rehabilitasyon merkezi ile 23 Nisan Rehabilitasyon merkezi arasında oynandı.Maçı 2-0 Özel Zambak rehabilitasyon merkezi kazandı. Fiziksel engelli öğrencilerin attıkları gollerden sonra gelen sevinç hareketleri görülmeye değerdi.


Konu hakkında açıklama yapan özel eğitim merkezi müdürlerinden Hüseyin Şeker amaçlarının engellileri topluma kazandırmak olduğunu belirterek, “Herkes bir engelli adayıdır. Bu sebeple engellilerin toplumda hak ettikleri değere sahip olmaları için bu tür faaliyetleri düzenliyoruz. Bundan sonrada benzer faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi




Engelliler maç oynamanın güzel bir duygu olduğu belirttiler.


Haber: Bahattin Yolaçan


Bu haber 2448 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x