ERKAL'DAN SBS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Siverek Kaymakamlığı tarafından başlatılan “Başarı Sizden, ödüller bizden” projesi kapsamında SBS sınavında başarılı olan öğrencilere ödül verildi.

ERKAL'DAN SBS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
31 Temmuz 2013 - 08:09

Siverek Kaymakamlığı tarafından başlatılan “Başarı Sizden, ödüller bizden” projesi kapsamında  SBS sınavında başarılı olan 70 öğrenciye çeşitli ödüller dağıtıldı. Ödül töreninde birinciye diz üstü bilgisayar,ikinci ve üçüncüye tablet bilgisayar, dört ile on arasında bisiklet, onbir ile kırk arasına fotoğraf makinesi, kırkbir ve yetmiş arası öğrencilere MP 3 çalar armağan edildi.


Endüstri meslek lisesi toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, 107 Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Numan Yedi Yıldız, Belediye Başkan vekili Mustafa Hivi Abikoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdoğan Akdeniz, İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik, CHP ilçe Başkanı İbrahim Halil Yarış ve öğrenci aileleri katıldı.


Ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Hamza Erkal; dikkat edilirse bu gün artık eğitim sorunlarını konuşmuyoruz, çocuklarımızın başarılarını ödüllendiriyoruz. Bu yıl Siverek’te eğitim alanında yapılan yatırımla 56 okulun yapımına başlandı, gelecek yıl 700 yeni sınıf eklenecek, fiziki yetersizlikler aşıldıkça eğitim de kalite de artacak”dedi.


Haber:Bahattin Yolaçan


Bu haber 2758 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x