Eyyübiye'de toplu açılış töreni

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Süleymanşah Gençlik Merkezi, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’nin açılış töreni, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın katılımıyla yarın (14 Ekim 2023 Cumartesi) saat 12.00’de yapılacak.

Eyyübiye'de toplu açılış töreni
13 Ekim 2023 - 11:08
Hayati Harrani Mahallesi Süleymanşah Caddesi üzerinde yer alan Mustafa Kuş Parkı’nda gerçekleşecek törenle hizmete sunulacak olan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde; üniversiteye hazırlık kursları, kültür, sanat ve mesleki eğitim atölyeleri, uzay gözlemevi gibi ayrıntılar yer alıyor. Her dönem yaklaşık 1000 gencin istifade edebileceği gençlik merkezinde ayrıca bilgisayar yazılım ve donanım, robotik kodlama, 3D kodlama ve yazıcı, CNC gibi dünyadaki son teknolojiler Eyyübiye gençliğinin hizmetine sunulacak.

Aynı törende daha önce hizmete sunulan ve yüzlerce Eyyübiyeli genci üniversite hayallerine kavuşturan Onikiler ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezleri’nin de resmi açılışı gerçekleştirilmiş olacak.

Şanlıurfa’nın en genç ilçesi Eyyübiye’de, gençlerin eğitimine yönelik projelere büyük önem veren ve bütçesinin yüzde 60’ına yakının eğitim ve spor yatırımlarına ayıran Başkan Mehmet Kuş’un, açılış töreninde yeni projelerin müjdesini de vermesi bekleniyor.

Bu haber 359 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti