Gençlik evlerinde eğitim gören öğrencilerden büyük başarı

Siverek Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren gençlik evlerinde eğitim gören öğrenciler, üniversite hayallerine kavuştu.

Gençlik evlerinde eğitim gören öğrencilerden büyük başarı
13 Eylül 2021 - 14:46
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi (HEM) iş birliğiyle Ramazan Acarlar Gençlik Evi’nde eğitim gören öğrenciler, düzenli çalışma ve uygulanan programlarla hayal ettikleri üniversitelere yerleşmeyi başardı.

Değişen sınav sistemi ve yönetmelikleri yakından takip eden Ramazan Acarlar Gençlik Evi yönetimi, eğitim alan öğrencileri bu yönde hazırladı.

Devam eden koronavirüs salgını nedeniyle tedbirlere uyularak yürütülen 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sonunda sınava girenlerden 32 öğrenci, hayal ettikleri üniversiteleri kazanmayı başardı.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın eğitim konusundaki hassasiyetini dile getiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Eneş, sonuçlardan memnun olduklarını söyledi.

Gençlik Evleri bünyesinde sunulan tüm hizmetlerin ücretsiz olduğunu belirten Eneş, "Gençlerimiz koronavirüs nedeniyle bir hayli zorlu bir eğitim dönemi geçirdi. Bu zorluklara rağmen gençlik evlerindeki öğretmenlerimizin özverisi, öğrencilerimizin de çabalarıyla güzel sonuçlar elde ettik. Bu sonuçlar öğrencilerimizi ve ailelerini mutlu ettiği gibi bizi de memnun etti. Siverek Belediyesi olarak eğitimin desteklenmesi konusunda tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Sonuçların öğrencilerimize, ailelerine ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleşen Esra Nur Tatar, “Ramazan Acarlar Gençlik Evi’nde aldığımız eğitimin meyvesini istediğim bölümü kazanarak elde ettim. Eğitim boyunca gerek Siverek Belediyesi yöneticileri gerek öğretmenlerimiz bizimle yakından ilgilendi. Başta Belediye Başkanımız Ayşe Hanım olmak üzere üzerimizde emeği olan yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 
Bu haber 467 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 8 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 8 yaralı