GÜVENÇ'İN SİVEREK TEMASLARI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Siverek ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

GÜVENÇ'İN SİVEREK TEMASLARI
25 Temmuz 2014 - 09:04

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Siverek'te partisinin düzenlemiş olduğu danışma meclisi toplantısına katıldı.

İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezinde yapılan danışma meclisi toplantısına Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve partililer katıldı.

Katılımcıları selamlayan İlçe Başkanı İlhan Çelik’in konuşmasının ardından ilçenin sorunlarıyla ilgili görüşlerin belirten Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz şunları kaydetti” Seçimlerden öncesinde ilçemizde ki su sorunun Büyükşehir belediye başkanımızla görüşüp çözüm yollarını konuştuk.Göreve geldikten sonra içme ve kullanma suyu konusunda beklenen tablodan daha kötü bir tabloyla karşılaştı. İçme suyu ihtiyacının % 95’ni kuyu sularından karşılıyoruz, bu çok acı bir tablodur, yıllardır içme suyu sorunu görmemezlikten gelinmiş ve bu günlere gelinmiş .Nu duruma ağlayacak değiliz, biz çare üretmek zorundayız. Su sorunun çözümü için Büyükşehir Belediyemizle gece gündüz çalışıyoruz. Dört yeni kuyu açtık şu anda sadece üç mahallemizde azda olsa su sorunu halen devam etmektedir. Su sorunun temelden çözmek amacıyla Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte Orman ve Su işler Bakanımızla görüşmeler yaptık, sorunun çözümü için çalışmalarımız devam etmektedir.

Siverek Belediye Başkanın Konuşmasından Sonra katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç şunları kaydetti” Bu şehrin sorunlarını çözecek potansiyele sahibiz, sorunları çözüp bu şehirde dönüşüm, gelişimi hep beraber sağlayacağız, Siverek’e hizmete pozitif ayrımcılık yapıyoruz nüfusu büyük iki sondaj makinemiz Siverek’te çalışıyor, Allah'ın izniyle sorunları aşacağız”

Güvenç Konuşmasının sonunda 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç İle Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Daha sonra ilçenin Cumhuriyet Caddesinde bulunan iftar yerinde vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

İftar yemeğinin ardından Güzelkuyu parkında ki kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet edip çay içen Güvenç akşam namazın kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Haber Merkezi




Bu haber 2415 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü