Hasan İzol HÜDA PAR'ı ziyaret etti

Eczacı Hasan İzol HÜDA PAR İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçenin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Hasan İzol HÜDA PAR'ı ziyaret etti
09 Ağustos 2018 - 17:18

Siverek'te kısa sürede yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren İzol Aşiretinin önde gelen isimlerinden Eczacı Hasan İzol, Siverek'in sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve 27. dönem HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adaylarından Eczacı Aziz Baylan ile görüştü.İzol'a Ziraat Mühendisi Mustafa Pekşahin eşlik etti.

Yapılan görüşmede, ilçenin kanayan yarası olan işsizlik, mevsimlik işçiler ve eğitim ile ilgili sorunlar dile getirildi.

24 Haziran seçimlerinde HÜDA PAR'ın oylarını 3 kat artırmasından dolayı ilçe yönetimini tebrik eden İzol, " HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, HÜDA PAR 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Eczacı Aziz Baylan, Gazeteci Abdurahman Uğurlu ve Yöneticileri ile mevsimlik işçiler, eğitim, işsizlik sorunu ve gençler ile ilgili istişarede bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı HÜDAPAR ailesine teşekkürlerimi sunarım.İlçemizdeki mevcut eğitim sorunları, tarım işçilerinin, özelikle öğrenci çocuklarının sorunları, kenttin daha güzel bir ortamda yaşamını sürdürme adına mevcut sorunları için çözüm öneleri arıyoruz. HÜDA PAR yetkilileri de en az benim kadar bu sorunlardan rahatsız, ama sorun bizim sorunumuz herkes elini taşın altına koyarak sorunu çözmeye çalışmalıdır, ben buna inanıyorum bu doğrultuda çabalıyorum"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, " HÜDA PAR olarak ilçemizde baş gösteren sorunları yakından takip ediyoruz. Sorunlarla ilgili yapılacak tüm çalışmalarda HÜDA PAR olarak tüm katkıları sunmaya hazırız. Hasan İzol'a duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

wwww.siverekgenclik.com







Bu haber 3363 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması