HİLVAN'DA KUYUMCUYU SOYDULAR

Hilvan’da sabah saatlerinde bir kuyumcu kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından soyuldu.

HİLVAN'DA KUYUMCUYU SOYDULAR
10 Mayıs 2015 - 06:14

Alınan bilgilere göre, Adem Taştan’a ait kuyumcu dükkânına sabah saat 09.00 sıralarında gelen kimliği belirsiz kişiler, işyeri sahibinin boş bulunmasından faydalanarak içerisinde dolar olduğu iddia edilen çantayı alarak uzaklaştı.

İşyeri sahibi Taştan, birinin sabah gelip dolar almak istediğini, kendisinin de ona dolar çantasından kendisinin istediği kadar satabileceğini söyledi.

Daha sonra aynı şahsın kendisinden çay istediğini, çay ikram etmek üzere iken bunu fırsat bilen hırsızın, dolarların olduğu çantayı alıp uzaklaştığını söyledi.

Durumu fark eden Taştan, hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, mobese kameralarının arızalı olduğunu ancak esnafların işyerlerindeki kameralarını inceleyeceklerini belirttiler.

Esnaflardaki kamera kayıtlarından görüntüleri tespit eden polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Kuyumcunun oğlu Mehmet Taştan ise daha önce de Hilvan’da yapılan hırsızlık olaylarından dolayı mağdur olduklarını, hırsızların bir an önce yakalanmasını beklediklerini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(Ramazan Şefkatli-İLKHA)


Bu haber 4033 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...