HÜDA-PAR’DAN SİVEREK HALKINA TEŞEKKÜR

Hüda-Par Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem seçim süreci boyunca sağduyulu davranan Siverek halkına teşekkür etti.

HÜDA-PAR’DAN SİVEREK HALKINA TEŞEKKÜR
03 Nisan 2014 - 13:11



Hür Dava Partisi Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem seçim sonuçlarının ardından seçim süreci boyunca sağduyulu davranan ve kendilerine destek veren veya vermeyen herkese teşekkür etti. İdem mesajında, “Öncelikle Siverek’te seçimin kazasız belasız geçmesi bizleri mutlu etmiştir.. Halkımızın huzuru bütün şahsi ve partisel menfaatlerin üstünde olduğunu hep dile getirdik. Şimdi de aynı şeyleri söylüyoruz. Bu süreçte halkımızın kapısını tek tek çalıp hayır dualarını talep ettik. Halkımız, toplumda hakkımızdaki dezenformasyona rağmen bizi bizden tanıma fırsatı buldu. Önümüzdeki süreç için güzel bir temel attığımıza inanıyoruz”

Yeni kurulmuş bir parti olarak girmiş oldukları ilk seçimlerinde ulaşmak istedikleri amaca büyük oranda ulaştıklarını belirten İdem, “Allah’a şükür yeni kurulmuş bir parti olarak seçim çalışmalarımızdaki ilk hedefimiz partimizin tanıtımıydı. Allah’a şükür seçim süresince merkez ve kırsalda yaptığımız tanıtım çalışmaları ile büyük oranda bu amaca ulaştık. Halkımızın çoğu bu seçimde HÜDA PAR ile ilk defa tanıştığı halde bize belki oy vermemiştir ama ilerisi için muhabbet ve ümit vermiştir”

Kendilerine oy veren ya da vermeyen tüm insanlara bundan sonrada hizmet vermeye devam edeceklerini belirten İdem, “Bize oy veren ya da vermeyen tüm insanımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her platformda hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet ederken Hak’tan ve adaletten ayrılmayacağız. Halkımızın içinde ve birebir yanında olacağız. Bu sonuçların halkımıza ve tüm İslam ümmetine hayırlı olmasını diliyorum. Gece gündüz durup dinlenmeden çalışan tüm kardeşlerimize bacılarımıza ve abilerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Bilmelidirler ki, sarf ettikleri cehd ve gayretin zerresi dahi boşa gitmemiştir. Allah Teâla bu dünyada da ahirette de bunun ecrini mükâfatını verecektir”

İdem açıklamasının sonunda ise yeni seçilen belediye başkanı Resul Yılmaz’ın başkanlığını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 5321 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...