HÜDA-PAR ŞANLIURFA ADAYI MEHMET YAVUZ

Hür- Dava Partisi Şanlıurfa Bağımsız Hür Adayı Hür Dava Partisi kurucu üyesi, Hür Dava Partisi Genel Sekreteri Mehmet Yavuz oldu.

HÜDA-PAR ŞANLIURFA ADAYI MEHMET YAVUZ
04 Nisan 2015 - 12:22


Seçim barajından dolayı 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere, bağımsız adaylarla gireceğini açıklayan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Genel Başkan Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılmış olduğu Aday Tanıtım Programı ile adaylarını ve nerelerde seçime gireceklerini kamuoyu ile paylaştı.

Basının yoğun ilgi gösterdiği programda adaylarını tanıtan HÜDA PAR Kurucu Başkanı Avukat Hüseyin Yılmaz, partisinin 9 ilde bağımsız adaylarla seçime katılacağını belirtti.Hüda-Par Şanlıurfa Bağımsız Adayı ise Hüda-Par Genel Sekreteri Mehmet Yavuz oldu.

HÜDA PAR Siverek Teşkilatından yapılan açıklamada Mehmet Yavuz'un Diyarbakır dönüşü Siverek girişinde partililer tarafından karşılanacağı konvoy eşliğinde Şanlıurfa’ya gidileceği belirtildi.Mehmet Yavuz’un bugün saat 18.00’de Şanlıurfa il başkanlığı önünde bir konuşma yapacağı öğrenildi.

HÜDA PAR'ın adayları

Adana adayı: Salih Demir

Bitlis adayı: Cengiz Karatay

Mardin adayı: Mahmut Kılınç

Şırnak adayı: Şehsade Demir

Van adayı: M. Mehdi Oğuz

Bingöl adayı: Said Şahin

Şanlıurfa adayı: Mehmet Yavuz

Batman adayı: Aydın Gök

Diyarbakır adayı: Zekeriya Yapıcıoğlu

Şanlıurfa Hür Adayı Sivereklilerin Damadı Mehmet Yavuz Oldu.

Hür Dava Partisi Şanlıurfa Bağımsız Hür Adayı Sivereklilerin damadı, Hüda-Par Genel Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mehmet Yavuz Oldu. Mehmet Yavuz 1974 yılında Adıyaman’ın Kahta İlçesinde doğdu.İlk, orta ve Lise öğrenimini Kahta’da tamamladı.Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu olan Yavuz, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da değişik okullarda Türkçe ve Edebiyat Öğretmenliği görevinde bulundu. Özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik ve idarecilik yapan Yavuz, 2 yıla yakın bir süre bir özel televizyonunda programcılık yaptı. Hüda-Par kurucu üyesi olan Yavuz, halen Hüda-Par genel sekreterliği ve parti sözcülüğü görevini yürütmektedir. Yavuz Siverek’ten evli ve 4 çocuk babasıdır.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 8684 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Necmi Çelikten
    4 yıl önce
    Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun inşallah Ailenin başı sağolsun. Büyük bir kayıp gelecek vaad eden dürüst siyasetçi muhsin bir kardeşimızdır.
  • Farkinli
    4 yıl önce
    Mehmet yavuz abimize allahtan acil şifalar dilèriz mehmet abimiz çok saygin birisi esalamün Aleyküm.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü