KARAHAN: BAŞKANLIK SİSTEMİ GEREKLİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, Türkiye’nin geldiği nokta itibariyle başkanlık sistemine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

KARAHAN: BAŞKANLIK SİSTEMİ GEREKLİ
04 Nisan 2015 - 10:52

 


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, yaptığı açıklamada, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinden AK Parti’nin yine zaferle çıkacağını belirterek, “Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Toplumun bütün kesimleriyle el ele vererek yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Şanlıurfa’ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyiz” dedi.


Karahan, Türkiye’nin geldiği nokta itibariyle başkanlık sistemine ihtiyaç duyduğunu da dile getirerek, “Hükümetle Cumhurbaşkanlığı arasındaki diyaloğun daha sağlıklı yürümesi adına bu sistem büyük önem taşıyor. Yarının güçlü Türkiye’si için mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ülke yönetiminde çok başlılık zaman zaman gerekli hamlelerin yapılmasını engellemiş ve birçok sorunu da beraberinde getirmiştir. Bazen seri ve kararlılıkla atılması gereken adımlar mevcut sistem nedeniyle yavaşlamış hatta duraklamıştır. İşte bunun önüne geçebilmenin yolu başkanlık sistemidir” diye ifade etti.


“Sayın Cumhurbaşkanımızın dile getirdiği, Başbakanımızın da destek verdiği bu sisteme geçildiğinde Türkiye’nin hızına yetişmek mümkün olmayacaktır” diyen Karahan, açıklamasında şunları kaydetti:


“Hamdolsun halkımız şimdiye kadar ki tüm seçimlerde AK Partimizi daima zirvede tuttu. Önümüzde yeni ve güçlü Türkiye olma yolunda kritik bir viraj var. İnşallah, 7 Haziran seçimlerinde milletimizin anayasaya değişikliğine imkân sağlayacak desteğiyle ülkemiz, Yeni Türkiye olma yolundaki en büyük engeli ortadan kaldıracaktır.”

Bu haber 3082 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...