HUKUKÇULARDAN ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ

Siverek’te DEDAŞ’ın keyfi enerji kesintisi yaptığı ve vatandaşı mağdur ettiği iddiasıyla Siverek adliyesinde görevli 30 baro avukatı DEDAŞ hakkında suç duyurusunda bulundu.

HUKUKÇULARDAN ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ
03 Aralık 2014 - 11:48

Siverek adliye binası önünde toplanan 30 avukat adına açıklamada bulunan Avukat Şeyhmus İnal şunları kaydetti. “ 6 ili kapsayacak şekilde elektrik dağıtım ihalesini alan şirket günde 6 saat şehir merkezinde köylerde 8 saat enerji kesme kararı alarak kesinti yapıyor. Bu durum bölgede yatırım yapmak isteyen yatırımcıların kaçmasına, hastaların mağdur olmasına, esnafın zarar etmesine, vatandaşın maddi ve manevi şekilde mağdur etmektedir. Şirket ihaleyi aldıktan sonra hiçbir yatırım yapmadan elektrik kesintilerini bahane ederek cezalar kesmekte ve kaçakları bahane ederek elektrik kesintilerini uygulamaktadır.

Enerji kamu hizmetidir ve elektrik vermeyi kabul etmiş bir şirketin, Siverek’te bulunan avukatlar olarak sahte evrak düzenlediği, ihale şartlarını yerine getirmediği, görevi kötüye kullandığı, hak etmediği paraları kazandığını, bölge halkını perişan ettiğinden dolayı Siverek cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyoruz, aynı zamanda enerji piyasa kuruluna şikâyette bulunuyoruz, Siverek’te tüm vatandaşların şirket hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet ediyoruz, bu konuda baro olarak vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bildiriyoruz’’ dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2225 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...