Kapanoğlu TEOG'da başarılı olan öğrencileri kutladı

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında büyük bir başarı sağlayan öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

Kapanoğlu TEOG'da başarılı olan öğrencileri kutladı
29 Nisan 2017 - 09:27

2016-2017 TEOG 2. Dönem sınavında Siverek ilçesinde sınava giren öğrenciler, geçtiğimiz yıl, ortalamasına göre büyük bir başarı ortaya koydu.

Öğretmenler arasında yapılan değerlendirmede geçtiğimiz yıl 120 soruda 120 soru çözen bir öğrenci bulunurken, bu yıl 19 öğrenci 120’de 120 soru çözerek büyük bir başarı ortaya koydu.

Konu ile ilgili Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu öğrenci, öğretmen, idareci ve velileri tebrik eden bir mesaj yayımladı. Kapanoğlu ‘Bu başarının çok önemli olduğunu’ belirterek şunları kaydetti. “ 2016-2017 2.dönem TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavına 83 okulda 6069 öğrencimiz katıldı. Bu sınav sonucunda öğretmenlerimiz arasında yapılan değerlendirmelerde başarı oranının önceki yıla istinaden artış gösterdiği tespit edilmiştir. Hatta geçtiğimiz yıl bu sınavda 120’de 120 soruyu çözen bir öğrencimiz bulunurken, bu sene sayımızı 19 öğrenciye çıkartmış bulunmaktayız.

Hedefimiz Siverek’te var olan eğitim potansiyelini ortaya çıkarmak ve hak ettiği seviyeye getirmektir. Veli ve okul işbirliğiyle başarımızı çok daha üst seviyelere getireceğimize inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen öğretmen, idareci, veli ve tüm eğitim camiasına teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi

Haber Merkezi


Bu haber 2338 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması