Ölüm yolundaki kazada can kaybı 3'e yükseldi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde aynı aileden 2 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı kazada ağır yaralanan ve 42 gündür hastanede tedavi gören kadın hayatını kaybetti.

Ölüm yolundaki kazada can kaybı 3'e yükseldi
29 Şubat 2024 - 13:20

Kaza, 18 Ocak 2024 Perşembe günü akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa kara yolunda bulunan Şirin kuyu kavşağında yaşanmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sait K. idaresindeki tır ile şehir merkezinden Şirinkuyu kavşağına çıkan Gürsel Akaray'ın kullandığı otomobil ile çarpışmıştı.


Kazada otomobil sürücüsü Gürsel Akaray ile kız kardeşi Remziye Gümüştaş, yeğenleri Gamze Dilan, Meryem Fatma ve Beyzanur Gümüştaş ağır yaralanmıştı.

Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan 10 yaşındaki Gamze Dilan Gümüştaş, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılardan Beyza Nur Gümüştaş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 26 Ocak 2024 tarihinde hayatını kaybetmişti.


Yaklaşık 42 gündür Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Remziye Gümüştaş'ın da hayatını kaybetmesiyle ölüm yolundaki kazada can kaybı 3'e yükseldi.

Hatırlanacağı üzere halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan kara yolunda meydana gelen ölümlü kazalara tepki gösteren sivil toplum kuruluşları basın açıklaması yapmıştı.

www.siverekgenclik.com

 


ilgili-haber=22878]


 
Bu haber 532 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti