Siverek İkra-Der 130 İhtiyaç Sahibi Çocuğu Giydirdi

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 130 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu baştan ayağı giydirdi.

Siverek İkra-Der 130 İhtiyaç Sahibi Çocuğu Giydirdi
13 Haziran 2016 - 10:47

Umut Kervanı Platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İkra-Der) Bursa’da ikamet eden Siverekli hayırsever iş adamının desteği ile 150 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımında bulundu.

İkra-Der Başkanı Abdulgafur Karaca, İkra-Der olarak zengin ve fakir arasında köprü vazifesi gördüklerini belirterek, “ Bursa’da ikamet eden hayırsever hemşerimizin desteği ile 150 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdik. Elimizde şuan 350 tane daha tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi çocuk var. Hayırsever vatandaşlarımızın sayesinde daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak istiyoruz. Destek sunan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

2 Aileye 8000 TL Yardım

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yardım komisyonu tarafından Hayriye ve Hacıömer Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi Çelik ve İrtik ailesine 6000 TL nakit olmak üzere gıda, beyaz eşya ve halı yardımında bulunuldu. Yapılan yardımların 8000 TL değerinde olduğu öğrenildi.

İkra-Der Ramazan Yardımları Sürüyor

Dernek Başkanı Karaca, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam edeceklerini belirterek, ramazan ayı yardımlarının bayram öncesinde tamamlanacağını kaydetti.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2910 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor