SİVEREK MİLLİ İRADE PLATFORMU ERDOĞAN DEDİ

Siverek Milli İrade Platformu yayınlamış olduğu basın açıklamasında Cumhurbaşkanlığı seçiminde RecepT Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini ilan etti.

SİVEREK MİLLİ İRADE PLATFORMU ERDOĞAN DEDİ
02 Ağustos 2014 - 08:24

BASINA VE KAMUOYUNA

Millet olarak, ilk kez Cumhurbaşkanını seçeceğimiz ve siyasal tarihin akışına da etki edecek bir süreci yaşıyoruz. Milletin oylarıyla seçilecek ilk Cumhurbaşkanı, medeniyetler beşiği Türkiye’nin ihyasını ve Türkiyeli olma sorumluluğunu da beraberinde getirecektir.

Milletin oylarıyla seçilecek 12. Cumhurbaşkanımız; istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan Türkiye’nin sivilleşme, özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir.

Siverek Milli İrade Platformu olarak inanıyoruz ki; ancak, Türkiye’yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini-acılarını, gelenek- göreneklerini bilen ve yaşayan, medeniyetin değerlerini yaşayan ve yayan, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal değerlerini bilen ve yönetebilen bir Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin renklerini en iyi temsil edebilecektir.

Üniversite kapılarından geri çevrilen kızlarımızı, Kur’an öğrenmesi yasaklanan çocuklarımızı, inancı gereği başını örttüğü için memurluğu sona erdirilen kardeşlerimizi, kendi vatandaşını tehdit olarak görüp darbe yapan askeri vesayet rejimini, ırkın bir tercih meselesi olmadığını bildikleri halde, Kürt doğdukları için ötekileştirilenleri, evladıyla Kürtçe konuştuğu için onuru kırılan anneleri, kesintisiz eğitim uygulamasıyla kendi çocuklarına zulmedenleri, katsayı uygulamasıyla siyaseten kast sistemine dayanan eğitim sistemini ve daha birçok insan onuruna yakışmayan uygulamaları biz bu ülkede yaşadık.

Yollarımız, havaalanlarımız, hastanelerimiz, üniversitelerimiz, köprülerimiz, barajlarımız her geçen gün büyük bir hızla gelişme gösteriyor. Hayat kalitesi sürekli yükselirken, Çözüm Süreci’yle adı konmamış kirli bir savaşın da yaraları açık bir şekilde sarılmaya çalışılıyor. Kesintisiz eğitim yerine 4+4+4 sistemiyle çocuklarımız daha esnek tercihlerde bulunabiliyor.

İmam-Hatip ortaokulları açıldı. Katsayı uygulaması sona erdi. Kız öğrencilerimiz başörtüsüyle eğitim görebiliyor ve başörtülü kamu görevlisi kardeşlerimiz, kamu hizmeti sunabiliyor.

Hak ve özgürlüklerin esas, yasakların ise istisna olduğu bir Türkiye var artık.

Filistin’in, Arakan’ın, Somali’nin, Suriye’nin, Irak’ın yardımına koşan ve mazlumların hamisi bir Türkiye profili sergilenirken; Türkiye, bölgesel ve küresel ölçekli konularda sözü dinlenen, tepkisi merak edilen bir ülke artık. Türkiye’nin bu değişim hikâyesine, reformist sürecine, özgürleşme ve sivilleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi, Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, Türkiye’nin kangrene dönmüş bütün sorunlarına karşı sorumluluk ve risk alabilen ‘Milletin Adamı’ Recep Tayyip ERDOĞAN’ı destekliyoruz.

Siverek Milli İrade Platformu


Bu haber 2612 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem