Siverek'te bungalov evleri yapılıyor

Siverek'te "Yeşilköy Projesi" kapsamında Nissibi Köprüsü yanında bulunan Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'na yaptırılan Bungalov evlerinin yapımı sürüyor.

Siverek'te bungalov evleri yapılıyor
10 Temmuz 2023 - 13:14
Siverek Belediyesi tarafından "Yeşilköy Projesi" ile Nissibi Köprüsü yanında bulunan Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'na 12 adet Bungalov evi yaptırıyor.

Her biri 25 metre kapalı, 5 metre açık alana sahip olacak evler tamamen ahşap malzemelerden oluşacak.
Bungalov evleriyle Turizm yönünden saklı cennet Takoran Vadisi'nin cazibesinin artırılması hedefleniyor.

Siverek Belediyesinin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkanımız Ayşe Çakmak Nissibi Köprüsünde bulunan ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan mesire alanında söz verdiği Bungalov evlerin yapımı devam ediyor. Kısa süre önce başlayan çalışmalarda Park Bahçeler Müdürlüğümüz koordinesinde ekipler Bungalov evleri şehrimize kazandırmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalara devam ediyorlar." denildi.

Bungalov evler; Türkiye'de pansiyon tarzı küçük tatil konutları olarak kullanılıyor. Bungalov evler,  tek katlı veya eğimli bir çatıya yerleştirilmiş ikinci bir kata sahip olan ve geniş verandalarla çevrili olabilen küçük bir ev veya kır evidir. 

GAPGündemi.com

Bu haber 1719 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım