Siverek'te Ramazan ayı boyunca imsaktan önce selâ okunacak

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ilçe müftülüğü tarafından alınan kararla Ramazan ayı boyunca imsak vaktinden önce selâ okunacak.

Siverek'te Ramazan ayı boyunca imsaktan önce selâ okunacak
02 Nisan 2022 - 15:19

Siverek İlçe Müftülüğü, Ramazan ayına özel başlattığı uygulama ile imsak vaktine 10 dakika kala cami hoparlörlerinden selâ okuyarak vatandaşları imsak vaktine hazırlayacak.

İlçe Müftülüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın imsak vaktine hazırlıklı olmaları için Ramazan Ayı boyunca imsak vaktinden 10 dakika önce selâ okunacaktır." denildi.

Siverek İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek Ramazan ayının başlaması münasebetiyle yayımlamış olduğu mesajında, "Ramazan, kendimizle yüzleşmemiz, kitabımızla buluşmamız, hayatımızı muhasebe etmemiz, hata ve günahlarımızdan arınarak bütün benliğimizle Rabbimize yönelmemiz için eşsiz bir fırsattır. Rahmet ayı Ramazan’ın gönüllerimize ferahlık, hanelerimize huzur, ülkemize bereket ve tüm İslâm âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Dualarımızı ve iyiliklerimizi insanlığın kurtuluşuna vesile kılmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haber 543 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı