Siverek'te silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yolda yürüdüğü sırada otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanan şahıs tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Siverek'te silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
18 Aralık 2022 - 14:07
Olay, çarşamba günü, Hasan Çelebi Mahallesi Rüştü Küçükömer Caddesi Yusuf Sami İmam Hatip Lisesi arkasında yaşanmıştı.

Edinilen bilgiye göre , Hüseyin Dengi (40) yolda yürüdüğü sırada, seyir halindeki otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. 

112 acil servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Dengi, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen bugün vefat etti.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 1150 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Siverekli
    1 yıl önce
    Ne olursunuz artık öldürmeyin. Artık sadece yaşatın ölümlü dünya hiçbirimize kalmayacak lütfen kul olduğunuzu unutmayın sadce ALLAH emanetini alır. Kendi elleriniz ile hem ahiretinizi hem dünyanızı yakmayın. Birini öldürüyorsunuz karşı tarafta nefis taşıyor o da öldürüyor. Olan annelere, eşlere babasız büyüyen hep bir tarafı eksik kalan evlatlarımıza oluyor. Siz de mahkum oluyorsunuz sizin de eşleriniz kocasız çocuklarınız babasız büyüyor. Üstelik kendinize yazık ediyorsunuz ahiretinizi de yakıyorsunuz ne olur öfkelendiğinizde şu şeytanı kovun kardeşlerim ne olursunuz yapmayın...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması