SİVEREK'TEKİ OLAYLARDA ESNAF MAĞDUR OLDU

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çiftçiler ile polis arasında çıkan arbedede, eylemcilerin attığı taşlardan dolayı iş yerleri ve arabalar zarar gördü.

SİVEREK'TEKİ OLAYLARDA ESNAF MAĞDUR OLDU
11 Haziran 2014 - 15:05

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çiftçiler ile polis arasında çıkan arbedede, eylemcilerin attığı taşlardan dolayı iş yerlerinin camları kırılırkan ve arabalar da taşlardan nasibini aldı

Siverek'te çıkan olaylarda, araç ve iş yerleri de zarar gördü. Atılan taşlardan reklam tabelaları, trafik levhaları, çöp konteynerleri, bazı araçların ve evlerin camları kırıldı.

Olayların yaşandığı bölgelerde bazı esnaflar kepenklerini indirmek zorunda kaldı. Esnaf, polisin attığı biber gazından da etkilendi. Dedaş binasının yanmasından dolayı itfaiyenin müdahalesi ile bir iş yerinde bulunan çoğu elbise zarar görürken, iş yeri sahibi Mehmet Şaman yaptığı açıklamada, "Çok mağdur durumdayım esnaf olarak. Benim zararımı kim karşılayacak bilmiyorum. 40 ile 50 milyar kadar zararım var, mağazam komple sular altında kaldı. Yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Ayrıca eylemlerde Siverek Çevik Kuvvet Grup Amirliği'nin camları kırılırken, Dedaş'ta ise arşiv odası ve bir sürü elektrik sayacı kül oldu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3928 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü