Siverekli iş adamından evi yanan aileye yardım

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde evleri yandıktan sonra tek odalı evlerinde yaşam mücadelesi veren aileye Siverekli iş adamı tarafından ilaç ve gıda yardımında bulunuldu.

Siverekli iş adamından evi yanan aileye yardım
30 Mart 2017 - 10:45





Siverek ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ertem (Küfri) Mahallesinde evleri yandıktan sonra tek odalı evlerinde yaşayan Gümüştaş ailesine ilk yardım eli uzandı.

Siverekli İş adamı Eczacı Hasan İzol mağdur aileyi kaldıkları evlerinde ziyaret etti. Gözlerindeki sağlık probleminden dolayı okula gidemeyen çocukların tedavi sürecinde destek olacağı sözü veren İzol aileye ilaç ve gıda yardımında bulundu.

Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan İzol, “Biz Siverekli olarak hemşerimiz Tahsin Gümüştaş’ın sorunlarını duyduk. Biz her zaman memleketimizin, halkımızın yanındayız. Siverek hiçbir zaman sahipsiz değildir. Her türlü sorununa açığız. Siverek’te feodalizminden dolayı bir sınıflandırma var, bizde öyle bir durum yok, Tahsin abe benim öz akrabamdır, hiç problem değil” dedi.

Siverek halkına çağrıda bulunan İzol, “Siverek halkı, Bu tür mağdur ailelere sahip çıkmamız lazım. Bu tür ailelerin her zaman yanında olmamız lazım” dedi

Baba Tahsin Gümüştaş desteklerinden dolayı iş adamı Hasan İzol’a teşekkür etti.

Hatırlanacağı üzere, 6 ay önce yaşadıkları ev yanan Gümüştaş ailesi, tek odalı evlerinde yaşam mücadelesi veriyordu. İki çocuklarının gözlerindeki problemden dolayı okula gidemediğini belirten aile, çocukların tedavi edilmesi noktasında yardım talebinde bulunmuştu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 8538 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu