Yeniden Refah Partisi ve Hasan İzol'dan müteahhitlere destek ziyareti
Siverek’te hazır beton fiyatları nedeniyle başlayan boykot sürecine destek ziyaretleri sürüyor. Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanlığı ve iş insanı Hasan İzol, Siverek Müteahhitler Derneği’ni ziyaret ederek alınan kararın arkasında olduklarını açıkladı
Editör: Siverek Gençlik
03 Haziran 2026 - 19:51
Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanlığı ile iş insanı ve siyasetçi Hasan İzol, Siverek Müteahhitler Derneği’ni ziyaret ederek sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyarette, inşaat sektörünün karşı karşıya bulunduğu ekonomik sorunlar, artan maliyetler ve beton fiyatlarının bölge ekonomisine etkileri değerlendirildi.
Heyet adına yapılan değerlendirmede, müteahhitlerin taleplerinin haklı olduğu belirtilirken, sektörün ayakta kalabilmesi için maliyetlerin makul seviyelere çekilmesi gerektiği ifade edildi. Ziyarette ayrıca, üretici firmalar ile sektör temsilcileri arasında yeniden diyalog kurulmasının önemine dikkat çekildi.
Hasan İzol’un da görüşmede müteahhitlerin yanında olduklarını belirterek, Siverek'te yatırım ve inşaat faaliyetlerinin sürdürülebilirliği için ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini vurguladığı öğrenildi.
Siverek Müteahhitler Derneği yetkilileri ise kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, sektörün yaşadığı sorunların çözümü noktasında girişimlerini sürdüreceklerini kaydetti. Beton boykotunun, talepler karşılık buluncaya kadar sektörün ortak kararı doğrultusunda devam edeceği belirtildi.
www.siverekgenclik.com






FACEBOOK YORUMLAR