Sivereklilerin Peygamber Sevgisi Bir Başka

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinin ardından duygularını paylaşan halk, Kutlu Doğum etkinliklerini bayram havasında sevinçle karşıladıklarını söylediler.

Sivereklilerin Peygamber Sevgisi Bir Başka
11 Nisan 2016 - 11:12





Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından pazar günü, Siverek Caddesi’nde düzenlen binlerce peygamber sevdalısının katıldığı kutlu doğum programının ardından Peygamber âşıkları duygu ve düşüncelerini İLKHA (İlke Haber Ajansı) ile paylaştılar.



Kutlu Doğum etkinliğini düzenleyenlere çok teşekkür eden Hüseyin Külye, “ Dini olarak ilk başta Ramazan Bayramı, ondan sonra Kurban Bayramı, üçüncü olarak da kutlu doğum etkinliklerinde seviniyoruz. Programı düzenleyenlerden Allah razı olsun. Çok mutluyuz keşke herkes programa katılsaydı. Coğrafyamızdaki yaşanan olaylardan dolayı herkesin Muhammedi sevdaya ihtiyacı vardır. Herkesin Allah resulünü örnek almaya ihtiyacı vardır.

Ramazan Kocaman ise programdan çok memnun kaldığını belirterek, “ Çok güzel bir programdı, çok memnun kaldık. Gerçektende böyle etkinliklerin yapılması güzel, sevindirici bir şeydir”



Cuma Sandallı, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, “ İnşallah Allah bütün Müslümanlara bu günleri gösterir ve bizi Muhammed’in yolundan ayırmaz. Bütün Müslümanlardan Allah razı olsun. Hepimiz çok mutlu ve sevinçliyiz”



Ekrem Öztürk programı çok beğendiğini belirterek, “ Program çok güzeldi. Programda emeği geçen herkesten Allah razı olsun”

Süleyman Şeker kutlu doğum etkinliğini düzenleyenlere teşekkür ederek, “ Gerçekten bu sene yapılan bu etkinlik inşallah bütün ümmeti Muhammed için hayırlara vesile olur”



Osman Zeki Yıldız ise programın çok iyi geçtiğini belirterek, “ Böyle programların olması Siverek halkı ve tüm ümmeti Muhammed için çok iyidir”

Bahri Kurt bu tür etkinlerin önemine değinerek, “Böyle etkinliklerin düzenlenmesinin Siverek için tüm ümmeti Muhammed için hayırla vesile olmasını diliyorum.



Derviş Bozkurt ise etkinliği düzenleyen peygamber sevdalılarına teşekkür ederek, “ Günümüzde toplumun bozulmaya yüz tuttuğu bu günlerde insanların Resullahın adını anmaları bu vesile ile bir araya gelmeleri çok önemli bir şeydir. Allah bizleri Hz. Muhammed’in yolundan gidenlerden eylesin. Son nefesimize kadar İslam üzerine yaşamayı nasip etsin”

Cenap Baylan, programın çok güzel geçtiğini belirterek,” Nisan ayında kutlu doğum programları düzenleniyor. Siverek’te Peygamber sevdalıları böyle bir hayırlı programa vesile oldular. Emeği geçen ve katılan herkesten Allah razı olsun”

Mahmut Öztürk Gürüz Köyünden etkinliğe katıldığını belirterek, “Çok memnun kaldım. Dün Çermik’te düzenlenen kutlu doğum etkinliğine katıldık, bugünde Siverek’teki kutlu doğum etkinliğine katıldık. Çermik’teki etkinlikte, bugünkü etkinlikte çok güzel geçti. Allah hepsinden razı olsun”



Mehmet Öztürk ise programdan çok memnun kaldığını belirterek, “Gürüz köyünden etkinliğe katıldık. Konuşmacılardan ilahi söylerden Allah razı olsun”

Programa misafir olarak katılan Hüda Par Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem ise programı düzenleyen İkra-Der’e teşekkür ederek,” Özü ve sözü bir olan, rahmet peygamberi Hz. Muhammed’in bu güzel etkinliğine Siverek halkı ciddi bir katılım göstermişlerdir. Allah kendilerinden razı olsun. Bu etkinliği düzenleyen bütün peygamber sevdalılarına özellikle Siverek İkra-Der’e çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin.

Abdurahman Uğurlu - Yusuf Sarı / www.siverekgenclik.com


Bu haber 3668 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek