SİVİL-DER'den Doçent olan 3 akademisyene plaket

Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret alanında doçent olan 3 akademisyene SİVİL-DER tarafından plaket takdim edildi.

SİVİL-DER'den Doçent olan 3 akademisyene plaket
28 Ekim 2022 - 18:54
Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) tarafından Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen törenle doçent olan Doç. Dr. Mehmet Ragıp Görgün, Doç. Dr. Selminaz Adıgüzel ve Doç Dr. Hasan Bardakçı’ya plaket takdim etti. Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı Koçali Aymaz tarafından da akademisyenlere gül verildi.

Plaket törenine Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu, Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı Koçali Aymaz, Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ekinci, Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan, Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhammed Hanifi Ay, Siverek Engelliler Kalkınma Derneği Başkanı Şeyhmus Karaburç’un katıldı.

SİVİL-DER’den plaket töreni ile ilgili yapılan açıklamada, “İlk göz ağrımız Fakültemizin çok başarılı ve örnek çalışmalarınız için gönülden kutluyoruz. Akademik kariyerinize Doçentlik gibi önemli bir unvanı ilave etmenizden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyoruz. Başarılarınızın devamını diler sevgilerimizi sunarız.” denildi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 1660 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu