Uğurlu Sanayi Sitesi'nin Asfaltı Tamamlandı

Şanlıurfa şehir merkezinde bulunan eski sanayi sitesinde ve Eyyübiye’nin farklı mahallelerinde bulunan küçük sanayi esnafının bir arada bulunması için inşa edilen Uğurlu Sanayi Sitesi, asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmet vermeye başladı.

Uğurlu Sanayi Sitesi'nin Asfaltı Tamamlandı
04 Eylül 2023 - 15:27

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçe ekonomisine kazandırma sözünü verdiği ve geçtiğimiz günlerde son kat asfalt çalışmaları tamamlanan Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki 500 kadar işyerinin kısa sürede dolması bekleniyor.

2010 yılı sonlarında yapımına başlanan ancak yol ve altyapı eksikliği nedeniyle esnafın taşınamadığı Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki altyapı çalışmaları, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un söz verdiği şekilde tamamlandı.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, işyerleri önündeki betonarme kısımlar, kaldırımlar ve kilitli parke taşı döşemesiyle asfalt yol çalışmasını tamamladığı Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki kendi işyerlerine taşınmaya başlayan esnaf da diğer meslektaşlarına çağrıda bulunarak, bir an önce kendi işyerlerine taşınmalarını istedi.

Otomobil, traktör, biçerdöver ve çeşitli iş makineleri tamircileri ve acentelerinin yanı sıra demir ve sair mesleklerle iştigal eden esnafın yer alacağı Uğurlu Sanayi Sitesi, Şanlıurfa merkez ile birlikte tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu Harran – Akçakale bölgesine de hizmet verecek.

Bu haber 429 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti