Siverek'te 3 bloklu sitede elektrik sorunu

Siverek Yenişehir Mahallesi'nde yeni yaptıkları 3 bloklu siteye enerji verilmediğini ileri süren inşaat yetkilisi, sorunlarının çözülmesini istedi.

Siverek'te 3 bloklu sitede elektrik sorunu
04 Eylül 2023 - 16:33

Siverek Yenişehir Mahallesi'nde yeni bitirmiş oldukları 3 bloklu siteye enerji verilmesi için DEDAŞ'a başvurduklarını ifade eden inşaat yetkilisi Nusret Bozkurt, bahsi geçen kurumun kendilerine zorluk çıkardığını ileri sürdü.

Yaklaşık 3 aydır defalarca DEDAŞ'a giderek Yenişehir Mahallesi'nde yeni bitirmiş oldukları 3 bloklu siteye enerji verilmesini talep ettiklerini belirten Bozkurt, " DEDAŞ ellerinde elektrik panosu olmadığından dolayı elektriğimizi bağlamıyor. Her gidişimizde, 'Elimizde pano yok' diyorlar. Çaycısından tut da müdürüne kadar çalmadığım kapı kalmadı. Bir türlü sorunumuzu hal edemedik. Ne yapacağımızı şaşırdık. Elektrik olmadığından dolayı hidrofor çalışmıyor ve binaya su da verilemiyor. Apartman sakinleri dışardan kovalarla getirdikleri su ile ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Elektrik ve su olmadığından dolayı her gün daire sattığımız ev sahipleri ile tartışıyoruz. Adamlar haklıdır. Elektrik ve suyun olmadığı yerde nasıl yaşayacaklar? Bizim gibi aynı sorunu yaşayan müteahhitler de var. Bir an önce sorunumuzun çözülmesini bekliyoruz.

Konuyla ilgili görüşlerini almak istediğimiz yetkililer şu ana kadar bir açıklama yapmadılar.

Kaynak:GAPGündemi

Bu haber 700 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım