Vali Erin'den oğlu yorgun mermi ile yaralanan babaya destek

Şanlıurfa Valiliği, 2021 yılında Suriye tarafından atıldığı iddia edilen yorgun mermi ile yaralanan çocuğun babasına iş imkânı sundu.

Vali Erin'den oğlu yorgun mermi ile yaralanan babaya destek
22 Nisan 2022 - 23:21
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 21 Ocak 2022 tarihinde oğlu Suriye tarafından atılan yorgun mermi ile yaralanan Çiçek ailesini ziyaret etmişti.

Vali Erin, çocuğuna bakabilmek için uzun süre şoförlük yaptığı işinden ayrı kalmak zorunda olduğunu ve bu nedenle işini kaybettiğini belirten baba İbrahim Çiçek'in talebinin yerine getirileceğini söylemiş, mağdur olan ailenin her türlü ihtiyacının karşılanması için yanlarında olacaklarını ifade etmişti.

Vali Erin'in girişimleriyle, mağdur ailenin talebine cevap veren Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), baba İbrahim Çiçek'i Ceylanpınar Devlet Üretme Çiftliği’nde şoför olarak istihdam etmeye başladı.

Şanlıurfa Valiliği, küçük çocuğun yorgun mermi ile yaralanması üzerine uzun süre il dışında tedavi edildiğini,  maddi ve manevi olarak yıprandığını ve işini kaybettiğini belirten İbrahim Çiçek'in ailesine, Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 27 bin 750 TL ödeme yapıldığını ifade etti. Ayrıca aileye daha iyi bir ortamda yaşaması için Nisan 2022'de 4 aylık kira bedeli olarak 2 bin 400 lira ödeme yapıldığı belirtildi. SYDV tarafından da ayni yardımlar yapılmaya devam edilen aileye ayrıca, engelli aylığı, evde bakım aylığı, şartlı nakit transferi ve elektrik tüketim desteği sağlandığını belirtildi. (İLKHA)

Bu haber 477 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu