Liseler Arası Kardeşlik Turnuvası Sona Erdi

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kardeşlik turnuvası sona erdi.

Liseler Arası Kardeşlik Turnuvası Sona Erdi
21 Mart 2016 - 15:16

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA-DER) tarafından Siverek- Kâhta Karayolu üzerinde bulunan çim sahada düzenlenen “Liseler Arası Kardeşlik Turnuvası” sona erdi. Turnuvaya 8 liseden toplam 16 takım katıldı. Final maçında Siverek Endüstri Meslek Lisesi ile Siverek Çok Programlı Lisesi karşılaştı. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Siverek Endüstri Meslek Lisesi turnuvada birinci olurken, Siverek Çok Programlı Lise ise ikinci oldu. Üçüncülük maçında da Siverek Anadolu Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 sona eren karşılaşmayı penaltı atışları ile 7-5 kazanan Anadolu Lisesi üçüncü olurken, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi dördüncü oldu.

Turnuva sonunda Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında ödül töreni düzenlendi. Turnuvada ilk 4’e giren takımlara çeşitli hediyeler verildi.

Siverek İkra-Der Başkanı Abdulgafur Karaca turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, “Turnuva ile birlikte yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduk. Maçlar kardeşlik hukuku çerçevesinde çok çekişmeli geçti. Müslümanların kardeşlik bilinci çerçevesinde rekabet edebileceklerini bir kez daha görmüş olduk. Toplam oynanan 32 maç sonunda dereceye giren takımlar ile bu akşam dernek binamızda bir araya geldik. Turnuvaya katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3112 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor