Sitemiz Hakkında Merak Edilen Bazı Sorular Ve cevapları..

1.Neden? Siverek Gençlik Sitesine Üye Olmalıyım.Cevap:Sitemizdeki tüm olanaklardan yararlanabilmeniz için sitemize üye olmanız gerekmektedir.2.Üye Olmazsam Neler YapamamCevap: Forumda görüş yazamazsınız, Haberlere ve Köşe Yazılarına yorum ekleyemezsiniz.Bununla beraber online mesajlaşma, mini sohbet Ve Siverek’ten canlı yayını izleyemezsiniz.3.Neden Üye Girişi Yaptıktan Sonra Site Geç Açılıyor.Cevap:Sitemizin geç açılması kullandığımız mini sohbet modülünden kaynaklanıyor.

Sitemiz Hakkında Merak Edilen Bazı Sorular Ve cevapları..4.Sitenize Reklam Alıyor musunuz?.
Cevap:Sitemizin daha iyi hizmet yapabilmesi için sitemize reklam alıyoruz.Daha önce Almanya, İstanbul, Mersin ve bir çok kurumdan reklam teklifi aldık.

5.Sitenizin Reklam Ücreti Ne Kadardır.
Cevap:Bu konuda Siverek@hotmail.com yada siverekgenclik@gmail.com adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz..

6.Neden Sitenizin Bazı Bölümlerinde Türkçe Karakterler  Kullanılmıyor.Örneğin canlı yayın yerine canli yayin yazıyorsunuz.
Cevap:Bu Kullandığımız Web Dilinden kaynaklanıyor.

7.Siteniz Herhangi Bir Kuruma Bağlı mı ?
Cevap:Sitemiz herhangi bir grup, dernek vb. hiçbir kuruma bağlı değildir.Siverek sevdalısı birkaç arkadaş tarafından kurulmuştur.

8.Sitenizdeki Herhangi Bir Haber Veya Resmi Kendi Sitemde Kullanabilir miyim?
Cevap:Kaynak göstermek şartıyla kullanabilirsiniz.

9.Siteniz Başka Adresleri Var mı ?
Cevap: Evet Var www.siverek.org yada www.guneyweb.net adresinden sitemize ulaşabilirsiniz.

10.Sizinle Nasıl İrtibata Geçebiliriz.
Cevap: Telefon, Msn, Mail yoluyla bizle irtibat kurabilirsiniz.Bu Bilgilerde sitemizin ana sayfasında en alt kısmında yer almaktadır.

11.Size, Haber Öner Kısmından Haber Yolladım Neden Sitenizde Yayınlanmadı.
Cevap:Sitemize gönderilen haberler editör arkadaşımız tarafından değerlenlendirilmektedir.
Haber gönderen kişi gerçek isim, soy isim tel ve adres belirtmediği durumlarda haber sitemizde yayınlanmayabilir


31 Ocak 2007 Çarşamba 16:19

http://www.siverekgenclik.com/haber/sitemiz-hakkinda-merak-edilen-bazi-sorular-ve-cevaplari-794.html